ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

A-B-C-... ... 1-2-3-4...

TEST 1
TEST 2
TEST 3
TEST 4


Hjælp

Mest til lærere i dansk som andetsprog, DU1:

Fonema.dk er tænkt som en hjælp til kursister på Danskuddannelse 1. Disse kursister skal jo i løbet af de første moduler lære at læse "vrøvleord", således at de til modultestene kan demonstrere, at de er i færd med at tilegne sig det fonematiske princip.
Siden er bygget op, sådan at man først træner nogle bogstavkombinationer. Man klikker f.eks. på "ba" og hører så "ba". Når man har trænet længe nok, kan man gå til testsiderne. Der er dels nogle match-øvelser, hvor man med musen skal klikke på et spørgsmålstegn og derefter trække den rigtige bogstavkombination hen til spørgsmålstegnet, dels er der nogle "bingoplader", hvor man først klikker på spørgsmålstegnet øverst oppe og dernæst klikker på det rigtige felt i skemaet nedenunder. NB: Der er kun lyd i spørgsmålstegnet.
Man kan også øve tallene fra 1 til 100 på siden

Mest til it-folk:

Siden er programmeret i php og gør brug af shockwave Flash filer. Siden skulle gerne kunne læses i en hvilken som helst browser, der har Shockwave Flash installeret. Siden er lavet i et Windowsmiljø under størst mulig hensyntagen til kompatibilitet i browsere og på platforme, men den er f.eks. ikke afprøvet på en Mac eller et unix system.

Juridiske betragtninger:

Siden stilles gratis til rådighed for folk, der måtte have brug for den. Man er velkommen til at hente hele sitet med f.eks. WinHTTrack, lægge det på CD og distribuere det til kursister, der ikke har internetadgang, så længe dette blot sker uden udgifter for kursisterne.
Man anvender selvfølgelig siden på eget ansvar.
Brugere bedes vise forståelse for, at der ikke er råd til nogen større supportafdeling med den pris, vi tager for adgang til siden.
Hvis man finder åbenlyse fejl, vil vi gerne høre om det, for der var heller ikke råd til megen korrekturlæsning. Send os venligst en mail.